Bilgisayarlı Kodlama ve Yazılım Eğitmenliği

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ve 64 KARE SATRANÇ ÜLKESİ
AKIL-ZEKÂ OYUNLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK BİLİŞİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ ile 21-22-28-29 Ocak  2017 TARİHLERİ ARASINDA“BİLGİSAYARLI KODLAMA VE YAZILIM EĞİTMENLİK” SERTİFİKA PROGRAMI

Kodlama Eğitmenlik Sertifika Programı Ders içeriği

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şu sıralar ‘kodlama’ eğitimini müfredata almak için çalışmalar yapıyor. Kodlama eğitimi 5 ve 6’ncı sınıflarda zorunlu, 7 ve 8’inci sınıflarda seçmeli olan bilişim teknolojileri ve yazılım dersinin içerisinde yer alacak.2015-2016 eğitim öğretim yılı itibariyle ortaokullarda 5 milyon 211 bin 506 öğrenci eğitim görüyor. Yani bu karar 5 milyondan fazla öğrenciyi ilgilendiriyor. Dünyada uzun zamandır okullarda eğitimi verilen, Türkiye’nin ise yakında tanışacağı kodlamanın, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren müfredatta olması planlanıyor.

İzmir’de ilk kez Dokuz Eylül Üniversitesi ve 64 Kare Ülkesi Bilişim Merkezi iş birliği ile çocuklara daha iyi bir eğitim vermek amacı ile Öğretmenlere kodlama farkındalığı oluşturmak için temel düzeyde kodlama ve yazılım eğitmenlik sertifika programı oluşturmuştur.

Eğitim sonunda katılımcılara Dokuz Eylül Üniversitesi onaylı sertifika ve 64 Kare Ülkesi Bilişim Merkezi katılım sertifikaları verilecektir.

EĞİTİM İÇERİĞİ (40 Saat)

·         Temel kodlama kullanımı ve mantığı kuralları

·         Kodlamanın eğitimdeki önemi, kodlama yapmak için uygulamaların tanıtılması

·         Scratch kodlama

·         Bilgisayarın temel bileşenleri ve çalışma mantığı gösterilecektir.

·         Html ve css kodlama kullanımı

·         Sql kurulumu ve database oluşturulma mantığı.

·         web 2.0, web 3.0, c sharp, java,

·         web programlama ve kullanımı hakkında asp.net, php

·         Örnek uygulamaların yapılması

Eğitime katılan Kursiyerlere daha sonra eğitim verilecek çocuklar için Gerekli tüm ders notları, kitap, eklentiler, uygulamalar tarafımızdan verilecektir.

İlgili haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

haber1

haber2

haber3

EĞİTİM YERİ VE ADRES BİLGİSİ

DESEM- Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Alsancak/İZMİR

Konum Bilgisi İçin Tıklayınız

EĞİTİM ÜCRETİ

1100TL+KDV Toplamda olarak belirlenmiştir.

Ödemeler iki taksit olarak yapılabilir. Ön kayıt - Sertifika alınacağı zaman ödeme yapmak mümkündür.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

* 1 adet vesikalık fotoğraf* En az lise ve dengi mezuniyet belgesi

* Nüfus cüzdanı fotokopisi (TC. Vat. No ve resimli)

* Katılım sınırlıdır ön kayıt yapılmayacaktır.

Dekont tarihine göre katılımcı sıralaması yapılacaktır. Eğitime katılacak kursiyerler aşağıdaki hesaba havale yaptıktan sonra dekontları info@akilvezekaoyunlari.com adresine mail atmalıdırlar. Kesin kayıt o zaman gerçekleşir.

Hesap Numarası: Halk Bankası Karşıyaka Şubesi: 0710-01047677 TR20 0001 2009 7100 0001 0476 77 HATİCE ENZİN KURTBAŞ

Detaylı bilgi için bize ulaşın

www.akilvezekaoyunlari.com

info@akilvezekaoyunlari.com