Misyon

Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi – DESEM , “Akademik bilgi birikimi ve deneyimini Üniversite öğrenci,personeli ve toplumun diğer kurum ve kuruluşları ile işbirliği halinde geliştirerek toplumsal gelişime katıkıda bulunmak, liderlik etmek” misyonu ve “Kaliteli,güncel,yenilikçi,çevreye duyarlı, toplumun önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak”.vizyonu ile faaliyetlerine 20. yılında da devam etmektedir.

Alsancak’ta Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Binasının zemin katında bulunan DESEM; 2 yönetici ( Merkez Müdürü/ Merkez Müdür Yardımcısı ) ve 7 çalışan ile hayata geçirdiği çalışmaları sayesinde, sadece Üniversite öğrencileri için değil aynı zamanda İzmir ili ile çevre yerleşim noktalarında yaşayan toplumun her katmanından bireyin güncel ve evrensel bilgi aktarımı odaklı buluşma ve buluşturma yeri olmuştur. Bu anlamda yıllar itibari ile giderek artan sayıda kursiyere ulaşma noktasındaki başarılı sonuçları ile varlığını sürdürmektedir.

Üniversitenin çeşitli birimlerinde üretilen bilgi ve deneyimlerin toplumun farklı kesimlerine aktarılması için kurulmuş olan DESEM’de öğrenciden ev hanımına, iş adamından devlet memuruna kadar binlerce katılımcı düzenlenen etkinliklerde buluşmakta sanat, kültür ve bilim dünyasının en son gelişmelerini Üniversitenin sunduğu hizmet kalitesi ile yakalamaktadır. Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine dayalı olarak gerçekleşen, sayı ve içerikleri yıldan yıla zenginleşen çalışmalarda enerjinin sinerjiye dönüşmesinde model ve öncü olma kimliği ile sorumluluğunu her geçen gün daha fazla hissederek hayata geçirmektedir.

• Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast