YDS Kursu

KESİN KAYIT  : 26 ARALIK 2016 tarihinde başlıyor.

YDS ( İNGİLİZCE)  KURSU

KURS   BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ   :

HAFTA İÇİ                  : 9 OCAK 2017    –  30 MART 2017

( Pazartesi – Salı – Perşembe 18.30-21.45 )

(13-14-16 Şubat 2017 tarihlerinde kurs yoktur)

HAFTA SONU           : 7 OCAK 2017 –      26 MART 2017 KONTENJAN DOLMUŞTUR.

( Cumartesi – Pazar 9.30 – 14.30 )

(11-12 Şubat 2017 tarihlerinde kurs yoktur)

TOPLAM KURS SÜRESİ   : 11  Hafta  - 110  saat  – Haftada 10 saat

KURS ÜCRETİ                             :

Öğrenci ve Kamu Personeli      : 690 TL  ( TOPLAM ) ( 3 taksit olarak alınacaktır )

Tam                                             : 825 TL  ( TOPLAM ) ( 3 taksit olarak alınacaktır )

KURS ÖDEME ŞEKLİ                    : Kayıt tarihlerinde kurs süresini kapsayacak şekilde sözleşme yapılarak  kredi kartı ile ya da banka hesabına yatırılarak

KURS YERİ                                     : DEÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ   (DESEM Derslikleri ) DEÜ Rektörlük Binası -Cumhuriyet Bulv. No : 144 – Alsancak – İZMİR

AÇIKLAMA                                    :

YDS 2017 NİSAN SINAVI İÇİN ÖNGÖRÜLEN PROGRAM

Kursumuz toplam 11 hafta sürecektir.

Bu sürecin ilk 4 haftasında, sınavın okuma anlamaya dayalı olduğunu ve bunun da yeterli derecede kelime bilgisi ve dilbilgisi bilgisine bağlı olması gerçeğini göz önüne aldığımızda, çalışmalarımız kelime bilgisi ve dilbilgisini geliştirme doğrultusunda olacaktır.

Kalan 7 haftada sınavdaki soru çeşitleri ( Cloze Tests, Sentence Completion, Reading Passages, Dialogue Completion, Paragraph Completion, Restatement ve Irrelevant Sentence) ve genel testler ağırlıklı çalışmalar yapacağız.

Tüm çalışmalarımız, özgün ve daha önce çıkmış sorularla yapılacaktır.

KAYIT VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN

DEÜ  SÜREKLİ  EĞİTİM  MERKEZİ- DESEM